CFGS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat (ICA1)

Per què estudiar un Cicle Formatiu de Formació Professional en Ciberseguretat?


 

El món de la informàtica i la ciberseguretat és un camp que està en ple desenvolupament. La informàtica s’ha fet un lloc a la nostra vida quotidiana. El fet que cada vegada hi hagi més tecnologia al nostre voltant fa que estiguem més exposats als ciberatacs. Hacking ètic, avaluació de vulnerabilitats i pentesting són paraules que s’han incorporat dins el vocabulari informàtic. Si vols formar part d’aquest món i convertir-te en un especialista en ciberseguretat, aquest és el teu Cicle Formatiu. Inscriu-te i forma’t professionalment!

 

 

 

Titulació: Tècnic/a Superior en Administració Sistemes Informàtics en la Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat

Objectiu: Anàlisi de vulnerabilitats i aprenentatge d’habilitats en Hacking Ètic. Instal·lació i manteniment de xarxes, serveis d’Internet i de sistemes informàtics monousuari i multiusuari donant suport a l’usuari final en condicions de qualitat i seguretat.

Horari: El cicle s’imparteix en horari de tarda amb la possibilitat de compaginar amb el món laboral i estudis universitaris.

Durada: 2.000 hores distribuïdes en dos cursos, 1.683 hores lectives i 317 hores de formació en empreses.

Si voleu més informació descarregueu el tríptic:

 

 

                                                Descarrega el TrípticBaixa